Skip links
Omdat je nooit bent uitgeleerd

Social enterprise Smie Academy biedt een offline én online platform waar leiders & kopmannen (m/v) van breed mkb een leven lang kunnen leren en zich ontwikkelen.

Sinds

2005
2005

Ons aanbod daagt deelnemers uit om kritisch na te denken over alle aspecten van het ondernemen en het runnen van een bedrijf. Hoe, wat en wanneer je jezelf ontwikkelt? Dat bepaalt de deelnemer helemaal zelf.

Ontdek het smie coaching pakket

Locaties.

Ontwikkel jezelf op inspirerende plekken.

Waarom we dit doen.

In Nederland is er veel aandacht voor sporttalent, echter nauwelijks voor ondernemerstalent. Smie is van mening dat dit net zoveel aandacht verdient. Meer dan de helft van de startende ondernemers stopt binnen 5 jaar. Gevestigde ondernemingen met personeel groeien niet of nauwelijks door. Markten transformeren daarentegen razendsnel en de leiders van MKB Nederland zullen zich moeten blijven ontwikkelen. Smie zet zich in voor een sterker MKB, met een betere benutting van het groeipotentieel en geeft de deelnemer zelf de regie.

Onze historie.

In 2005 ging een Utrechtse ondernemers academie van start. In +10 jaar tijd werden meer dan 1000 ondernemers, variërend van starters tot scale-ups, vooruit geholpen middels een programma afgestemd op de groeifase van de betreffende onderneming. Eind 2018 besloot de stichting te stoppen. Smie Academy was betrokken bij deze stichting en vroeg het netwerk om mee te gaan naar een nieuw format: een online én offline platform voor een leven lang leren & ontwikkelen. Op 15 oktober 2019 zag Smie Academy met een groot kick-off event in het AFAS Da Vinci theater het levenslicht.

Enkele smietjes uitgelicht.

Contactgegevens

Joost Bloom

Chief Web & Design Officer

Alles rondom web, design, technische zaken… Joost is de grote man op dit vlak. Linksom, rechtsom, hij fixt het. Stressvrij.

Fibi van Onna

Online Marketing Alleskunner

Fibi is de grote Smie online alleskunner. Wat een eindbaas is zij zeg. Nieuwsbrieven, content, campagnes… wat niet.

Björn Six

Werving & Selectie

Continue speuren naar de laatste actuele mkb thema’s en het scouten van de allerbeste Smie experts op dit vlak. Six haalt ze binnen.

Andere smietjes…

Wat zeggen zij?

Lees ook eens onze blogs

Partners.

Impact maken op de maatschappij lukt social enterprise Smie Academy niet alleen.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere