Skip links

Voor de

ondernemer

Je bent de bedenker, de founder, je hebt het opgezet en uitgebouwd tot wat het nu is…

Jij bent de trotse eigenaar en in hart en nieren een rasechte ondernemer. Je werkt aan en in je organisatie en hebt meerdere mensen in dienst. Je beseft dat de wereld (en de markt) snel om je heen verandert en dat jouw organisatie en daarmee jijzelf moet blijven ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

De grootste groeibelemmering zit vaak bij de ondernemer zelf. Transformeer jezelf en daarmee je organisatie.

Klassikale bijeenkomsten

Leer van topondernemers en experts uit de praktijk over actuele thema’s en deel je inzichten met andere gelijkgestemden.

Coaching & advies

Bepaal zelf je programma en vul aan met intervisie, reflectie en adviesgesprekken middels een coach of mentor

Ondernemer aan het woord

“Binnen mijn organisatie zijn medewerkers medeverantwoordelijk voor zowel het bedrijf als voor de mate van succes onder het motto ‘zonder lef geen leven’. Resultaat: de bedrijfsvoering en leiderschapsstijl is veranderd van ‘het moet lukken’ (overleven) naar ‘het gáát lukken’ (innoveren) tot inmiddels zelfs ‘durf te dromen en excelleren’ (internationaal opschalen). Dit alles met veel werkplezier; en dat werkt.”

Ashja Bosboom, Scala uitgeverij
Ashja Bosboom, Scala uitgeverij
alumnus 2019

“Fonky Sales is een fieldmarketingbureau met verschillende vestigingen door heel Nederland. We zijn heel snel gegroeid de afgelopen jaren en dat bracht vele uitdagingen met zich mee. Ik heb ervoor gekozen om veel tijd te steken in zelfontwikkeling, variërend van het volgen van masterclasses tot coaching en mentoring. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Eigenlijk zou elke ondernemer dat moeten doen.”

Jordy Oosterveld, Fonky Sales
Jordy Oosterveld, Fonky Sales
alumnus 2019
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere