Skip links

Reframe je werkelijkheid en breng je team in beweging

Categorie: Masterclass
Trainer(s): Marieke Hendrix

Reframe je werkelijkheid en breng je team in beweging

wo 16 september 2020

19:30 - 20:30 uur

Online (via Microsoft Teams)

Beschrijving

Hoe komt het toch dat Trump zoveel aandacht krijgt terwijl hij niks te vertellen heeft? En waarom maakt Corona ons toch zo angstig en onzeker? Hoe kan het dat het ene bedrijf moeiteloos nieuwe medewerkers kan vinden en de ander zo hard zijn best moet doen omdat niemand ze kent?

Als je wil weten wat onze aandacht trekt en hoe jij (en samen met je team) de aandacht kan treken dan is deze Reframe SummerSchool sessie ideaal. Expert Marieke Hendrix brengt je bij hoe je emotie kan inzetten om je bedrijf en je team te leiden. Ondernemers en directeuren nemen namelijk graag rationeel besluiten. Emoties laten ze liever thuis. Tenminste… dat denken ze, maar de realiteit is toch echt anders. In deze sessie wordt dieper ingegaan op perceptiemanagement: hoe je de waarneming van je medewerkers en die van je klanten samen kan sturen. De wijze van interacties van je medewerkers naar de klanten zijn tenslotte van groot belang. Weet je team wat de klant wil?

Ontsluit het potentieel van de organisatie door met een frisse blik naar je eigen waarneming te kijken. Wat de wereld nodig heeft is creativiteit: zet je verbeeldingskracht in om werkelijkheid en waarneming samen te brengen voor wat jij wil zijn. Om dat te kunnen, moet je mensen raken, want dan pas komen ze in (de juiste) beweging.

Lesmethode
Doelgroep
Kostenspecificatie

Na afloop

Heb je inzicht gekregen in hoe waarneming je keuze (en die van je medewerkers) bepaalt

Heb je geleerd hoe je met je team aandacht kunt sturen met emoties

Snap je hoe essentieel het is om te weten wat jou(w organisatie) zo aantrekkelijk maakt voor klanten

Deelnemen

39,00

Membership

GRATIS
LIDMAATSCHAP PRIJS

Download Microsoft Teams

FAQ

Kan ik met een membership echt gratis online deelnemen?

Ja. Sterker nog: je mag zelfs een introducé gratis mee laten doen. Elke masterclass, dialoogsessie en ‘red hot chair’ intervisie sessie is gratis te bezoeken met een Smie membership en dit geldt ook voor de SummerSchool. Zo omarmen we echt het ‘leven lang leren’ format. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en meldt je gratis aan.

Waar kan ik Microsoft Teams downloaden?
Wat als ik toch niet kan deelnemen?
Krijg ik PE punten of een certificaat na afloop?

Kort samengevat

Datum: woensdag 16 september

Tijd: 19:30 - 20:30 uur

Locatie: online

Aantal: max. 25 deelnemers

Categorie: masterclass

App: Microsoft Teams (pc, tablet & telefoon)

Cursus informatie

Geschatte tijd: wo 16 september 2020 | 19:30 - 20:30 uur

Smie netwerk

Marieke Hendrix Marieke Hendrix Trainer

Marieke Hendrix is als consultant gespecialiseerd in perceptiemanagement. Ze werkte jarenlang als tv-journalist en videomaker voor de publieke omroep en commerciële opdrachtgevers. Als journalist zag ze crises ontstaan en escaleren waarbij angst en emotie het vaak overnam van de ratio met allerlei schade als gevolg. Ze ontsluit graag potentieel van organisaties door beperkende overtuigingen en aannames zichtbaar en bespreekbaar te maken en nieuw perspectief te brengen. Daarom helpt ze als marketeer, adviseur en Storyteller bedrijven bij positionering- en verandervragen. Marieke is tevens auteur van het boek Reframe.

Deelnemen

39,00

Membership

GRATIS
LIDMAATSCHAP PRIJS
Deze cursus heeft geen secties.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere