Skip links

Geldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst?

Categorie: Masterclass
Trainer(s): Jacqueline Zuidweg

Geldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst?

di 1 september 2020

19:30 - 20:30 uur

Online (via Microsoft Teams)

Beschrijving

Het coronavirus heeft voor veel ondernemers en directies alles in de war gegooid en het leidt tot onzekere tijden. De maatregelen die genomen zijn hebben een grote impact op het MKB. Hoe nu verder? Hoe gaat het straks met de economie en met jouw bedrijf? Jacqueline Zuidweg is zelf succesvol zakenvrouw en als initiatiefnemer van MKBDoorgaan.nl bekend met deze dilemma's.

Ze neemt je tijdens deze interactieve SummerSchool sessie op 1 september mee in wat nu voor jou de opties zijn en hoe je met je geld uitdagingen kunt omgaan. Wat kan de overheid voor jouw bedrijf betekenen en welke andere passende financieringen zijn mogelijk? En dien je afscheid te nemen van medewerkers? Dan ben je uiteraard buiten het juridische aspect ook benieuwd hoe je dit proces menselijk begeleidt. Wellicht gaat het zelfs een stap verder en is de vraag moet ik doorgaan of zelfs stoppen. Kortom vrijwel elke ondernemer voelt de crisis en de portemonnee. Hoe ga jij om met deze onzekere toekomst?

Lesmethode
Doelgroep
Kostenspecificatie

Na afloop

Weet je welke overheidsopties er zijn tijdens de corona crisis

Heb je een duidelijk beeld hoe om te gaan met het proces van afscheid nemen van mensen

Begrijp je duidelijk hoe door te gaan of wanneer het juiste moment is om te stoppen

Heb je geleerd om beter om te gaan met een onzekere toekomst

Losse deelname

39,00

Membership

GRATIS
LIDMAATSCHAP PRIJS

Download Microsoft Teams

FAQ

Kan ik met een membership echt gratis online deelnemen?

Ja. Sterker nog: je mag zelfs een introducé gratis mee laten doen. Elke masterclass, dialoogsessie en ‘red hot chair’ intervisie sessie is gratis te bezoeken met een Smie membership en dit geldt ook voor de SummerSchool. Zo omarmen we echt het ‘leven lang leren’ format. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en meldt je gratis aan.

Waar kan ik Microsoft Teams downloaden?
Wat als ik toch niet kan deelnemen?
Krijg ik PE punten of een certificaat na afloop?

Kort samengevat

Datum: dinsdag 1 september

Tijd: 19:30 - 20:30 uur

Locatie: online

Aantal: max. 25 deelnemers

Categorie: masterclass

App: Microsoft Teams (pc, tablet & telefoon)

Cursus informatie

Geschatte tijd: di 1 september 2020 | 19:30 - 20:30 uur

Smie netwerk

Jacqueline Zuidweg Jacqueline Zuidweg Author

Jacqueline Zuidweg is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij is een veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. In 2013 verscheen haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, vol met tips en adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden. Daarnaast stond zij begin 2014 als mede-initiatiefnemer aan de basis van MKBDoorgaan, de portal voor ondernemers die te maken hebben met dreigende (financiële) problemen. Jacqueline is tevens bestuurslid van Jong Ondernemen en lid van de Economic Board Gooi & Vechtstreek.

Losse deelname

39,00

Membership

GRATIS
LIDMAATSCHAP PRIJS
Deze cursus heeft geen secties.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere