Skip links

Coaching

Categorie: Coaching
Coaches: diverse coaches beschikbaar

Smie coaching pakket

in overleg met coach

3 uur

in overleg met coach

Beschrijving

Gun jezelf een goede coach!

We zitten er allemaal wel eens doorheen. Of geheel andersom in zo'n goede flow en krachtige ideeën dat je het met niemand goed kan delen. Hoe dan ook, een duwtje in de rug of een spiegel voor ons neus, kunnen we als mens (en zeker als ondernemer) vaker gebruiken dan we denken. Doe het niet alleen en gun jezelf een goede coach.

Een goede coach oordeelt en adviseert niet, maar spiegelt en stelt jou vragen die tot nieuwe inzichten leiden.

Smie Academy heeft een groot netwerk van ervaren coaches. Alle coaches hebben al jaren ervaring met mkb ondernemers, sommige coaches zijn zelf succesvol ondernemer (geweest).

Gun jezelf meer focus, krachtig leiderschap, minder stress en meer geluk. Start met 1-op-1 coaching.

Werkwijze
Doelgroep
Locatie
Kostenspecificatie

Na afloop

Heb je 2 of 3 coaching bijeenkomsten achter de rug

Heeft de coach met jou de diepliggende coachingvraag naar boven gebracht en geformuleerd

Heb je de eerste grote stappen al gemaakt omtrent je persoonlijke ontwikkeling én die als ondernemer

Bepaal je zelf of je met de coach verder gaat, afrondt of bij Smie een nieuwe coach selecteert

Losse coaching

199,00

Met membership

99,50

FAQ

Krijg ik met een membership echt 50% korting?

Ja, members krijgen 50% korting op het coachingpakket. Sterker nog: je mag zelfs aan elke masterclass, dialoogsessie en ‘red hot chair’ intervisie sessie gratis deelnemen met een Smie membership. Zo omarmen we echt het ‘leven lang leren’ format. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en meldt je gratis aan. En je mag zo vaak als je wilt voor 50% korting een coachingpakket afnemen.

Bepaalt Smie welke coach ik krijg?
Wat als ik echt geen klik heb met de coach?
Wat zijn na afloop de opties?
Hoe komt het dat het Smie coachingpakket zo scherp geprijsd is?

Kort samengevat

Data: in overleg met de coach

Tijdsduur: 3 uur totaal

Locatie: in overleg met de coach

Aantal: 2 personen (1-op-1 coaching)

Categorie: coaching, mentoring

Na afloop: bepaal je zelf of je verder gaat met de coach

Je kunt een keuze maken uit onderstaande coaches:

Barend de Zoete
Barend de Zoete
3 sessies

Barend heeft al zijn kennis en ervaring aangaande groei samengevat in Optimum: een aanpak om een onderneming of business te besturen en te ontwikkelen. Door toepassing en ontwikkeling van leiderschap kan volgens Barend snel focus worden aangebracht, wordt ontwikkeling in gang gezet en resultaatverbetering 100% bereikt. Hij gaf zelf leiding aan +2500 FTE. Barend is jarenlang coach voor ondernemers.

Lous van Haarst
Lous van Haarst
2 sessies

In 2000 start Lous haar coachingspraktijk en zo ontstond het Mastermind Instituut. Alle kennis die Lous heeft opgedaan in studie, werk en bestuursfuncties komen hier samen. En meer. Ook haar ervaringen als manager, ondernemer en mens brengt ze in. Haar leeropbrengst is dat ze zich realiseert dat ieder mens uniek is. Dat wat jou uniek maakt, je de mogelijkheid geeft om succesvol te zijn en de resultaten neer te zetten die jij voor ogen hebt.

Gerard Werkhoven
Gerard Werkhoven
2 sessies

In 1983 begon Gerard Steppin’ Out. Na enkele jaren had hij een landelijke keten met 15 vestigingen en 150 werknemers. Zijn succesformule: je moet zorgen dat je klanten zeer enthousiast over je bedrijf zijn. En dat doe je op de allerbeste manier door er voor te zorgen dat je eigen mensen zeer enthousiast over je bedrijf zijn. Gerard begeleidt sinds 2012 ondernemers.

Annette Donders
Annette Donders
2 sessies

Annette Donders is al jarenlang coach voor ondernemers. Annette biedt bij het Smie coaching pakket twee ontmoetingen. Ze is woonachtig in Zeist.

Chantal Driessen
Chantal Driessen
2 sessies

Chantal Driessen is een succesvol onderneemster. Al vele jaren coacht en begeleidt ze daarnaast andere ondernemers. Chantal biedt bij het Smie coaching pakket twee ontmoetingen.

Ronald Hanselaar
Ronald Hanselaar
2 sessies

Ronald Hanselaar traint, begeleidt en coacht (internationaal) directies, managers en ondernemers. Ronald is gediplomeerd coach. Hij biedt bij het Smie coaching pakket twee ontmoetingen.

Constant Smits van Waesberghe
Constant Smits van Waesberghe
2 sessies

Constant Smits van Waesberghe was topsporter. Golf was zijn passie. Met dezelfde topsport mentaliteit coacht en begeleidt hij ondernemers en directies van mkb ondernemingen. Constant biedt bij het Smie coaching pakket twee ontmoetingen.

Pieter Nap
Pieter Nap
3 sessies

Pieter Nap is al jarenlang coach voor ondernemers. Wat meer info over hem volgt snel. Pieter biedt bij het Smie coaching pakket drie ontmoetingen.

Ben Moors
Ben Moors
2 sessies

Ben is al jarenlang met veel plezier coach voor ondernemers. Hij werkte eerst voor diverse ingenieursbureaus en stapte in 1990 naar de KvK. Hij was 20 jaar zelfstandig ondernemer en als onafhankelijk adviseur betrokken bij veel buitenlandse projecten in Afrika, Midden Oosten en Zuid Oost Azië. Veelal in opdracht van nationale en/of internationale ontwikkelingsorganisaties, zoals UNDP.

Mas Lubbers
Mas Lubbers
2 sessies

Mas Lubbers is al jarenlang coach voor ondernemers. Wat meer info over hem volgt snel. Mas biedt bij het Smie coaching pakket 2 ontmoetingen.

Roel Hoeks
Roel Hoeks
2 sessies

Roel Hoeks is succesvol ondernemer. Hij is meer mentor dan coach. Roel biedt bij het Smie coaching pakket 2 ontmoetingen.

Henri Goes
Henri Goes
3 sessies

Henri Goes is al jarenlang coach voor ondernemers. Wat meer info over hem volgt snel. Henri biedt bij het Smie coaching pakket drie ontmoetingen.

Cursus informatie

Geschatte tijd: data in overleg | 3 uur

Categorieën:

Tags:

Smie netwerk

admin admin Coach

Losse coaching

199,00

Met membership

99,50
Deze cursus heeft geen secties.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere