Skip links

Geldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst? 16 juni online

Op woensdag 16 juni start om 19:30 Jacqueline Zuidweg (MKBDoorgaan.nl) met de online Smie sessie “Geldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst”.

Het coronavirus heeft veel in de war gegooid voor ondernemers en managers. Alle genomen maatregelen hebben de afgelopen periode grote impact gehad op het MKB. Hoe nu verder? In 1 tot 1,5 uur tijd komen onderwerpen aan bod als hoe omgaan met (financiële) uitdagingen, welke (alternatieve) financieringen zijn mogelijk, welk menselijk proces komt er bij kijken als je afscheid moet nemen van medewerkers en nog veel meer! Vrijwel elke ondernemer voelt deze rare periode. Hoe ga jij om met deze onzekere toekomst? Jacqueline deelt deze avond veel kennis, echter is een groot voorstander van veel vragen stellen en veel interactie. Daar is volop ruimte voor.

De sessie verloopt via Microsoft Teams en de link ontvang je uiterlijk op de dag zelf, 16 juni. Via Teams (web of app, allebei kosteloos) kom je in de digitale lobby en word je 5 minuten van te voren toegelaten. Standaard is de microfoon gedempt in verband met achtergrond geluid, echter deze is met 1 klik te activeren voor bijvoorbeeld een vraag. De chatfunctie is tevens actief. Wil je iemand online mee laten deelnemen? Dat kan. Naam en e-mailadres doorgeven volstaat.

Zorg voor goed internet en gebruik als je dat prettig vindt oordopjes. Het is een online sessie, dus zorg zelf voor een lekker drankje.

Kort samengevat

Datum: woensdag 16 juni 2021
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: online
Aantal: n.v.t.
Categorie: masterclass
Medium: Microsoft Teams (pc, tablet & telefoon)
Kosten*: € 0,00 -> gratis deelname

 

*Wist je dat Smie Academy een social enterprise is en samenwerkt met partners? Daarom kunnen we samen met MKBDoorgaan jou dit mooie aanbod doen om je vooruit te helpen.

OVER DE TRAINER
Jacqueline Zuidweg is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij is een veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. In 2013 verscheen haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, vol met tips en adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden. Daarnaast stond zij begin 2014 als mede-initiatiefnemer aan de basis van MKBDoorgaan, de portal voor ondernemers die te maken hebben met dreigende (financiële) problemen. Jacqueline is tevens bestuurslid van Jong Ondernemen en lid van de Economic Board Gooi & Vechtstreek.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere