Skip links

Smie SummerSchool: 9 online sessies

Wat doe jij deze zomer…? Blijf jezelf ontwikkelen en volg de online SummerSchool van Smie Academy! De Smie SummerSchool biedt enerverende online sessies via Microsoft Teams. Er staat een prachtige line-up klaar met mooie namen zoals Joris van Zoelen, Jan-Willem van Beek, Jacqueline Zuidweg, Marieke Hendrix, Victor Huiting, Gonny Vink en Lous van Haarst. De online zomerse academie behandelt onderwerpen als strategie, leiderschap, finance, innovatie en zelfs 3x een mastermind intervisie sessie. Met het in prijsverlaagde Smie membership, een jaarabonnement op onbeperkt lessen volgen, is de SummerSchool zelfs gratis! Losse sessies zijn € 39,00 exclusief btw.

Voor wie? Ondernemers, bestuurders, dga’s en directies van breed MKB.

Het Smie SummerSchool programma ziet er als volgt uit:

Jij bepaalt zelf waar je aan mee wilt doen. Elke sessie duurt circa 60 minuten en verloopt via Microsoft Teams (gratis registreren hier). Er is volop ruimte voor vragen en interactie, ook online! De intervisie sessie duurt 1,5 uur. Ontdek het aanbod en bijhorende details hier.

Wist je trouwens dat het Smie membership in prijs is verlaagd naar € 499,-? Lees hier de brochure voor meer info over het membership.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere