Skip links

COVID-19 update: geen Smie bijeenkomsten in maart en april

De Nederlandse overheid heeft opnieuw maatregelen op ter voorkoming van het verder verspreiden van het COVID-19 coronavirus aangescherpt. Zo worden evenementen met meer dan 100 personen afgelast. Smie Academy valt niet binnen deze categorie, maar heeft toch vrijdagochtend 13 maart spoedoverleg gepleegd met enkele personen uit het netwerk. Na een gesprek met trainer Wing Cheung (workshop 17 maart), een adviseur én feedback van twee Smie members is besloten om de geplande bijeenkomsten voor maart en april te annuleren. Uiteraard worden deze later dit jaar opnieuw georganiseerd.

In maart en april stonden reeds mooie sessies geboekt over Google, disruptie en intervisie. We zullen zo spoedig mogelijk deze sessies weer aan de agenda toevoegen. Concreet: de maatregelen duren vooralsnog tot en met eind april 2020.

Update mei 2020: Alle klassikale lessen in mei en juni worden vanwege COVID-19 geannuleerd.

Update juni 2020: Klassikale lessen worden nog steeds opgeschort. Wel start 15 juli online de Smie Summer School. 10 sessies online tot en met 23 september. Zie aanbod.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere